Man 83 – ”fler parkeringsplatser vore bra”

Inga problem, är aktivt, har ett ställe i Småland. Jag känner som 50 år. Jag mår väldigt bra. Jag bor i Gantofta. Jag skulle vilja att det byggs en idrotthall till ungdomarna- ishockey. Jag har självt har haft lag. Jag har inga större önskemål. Jag är med i skytteklubb och är aktiv. Häromkring är allt i i sin ordning. Gantofta utvecklas hela tiden och det byggs runt omkring mig. När det byggs bostäder så tycker jag att det ska finns två parkeringsplats. Det är för lite för en familj och tillgängligheten. Kommunikationen för övrigt är bra i Gantofta, både till tåg och buss. Det är fördel med färjor till Danmark och att vi har idrott och HIF. Jag har mitt hjärta i Helsingborg och är igentligen född på landet. Vi umgås hela tiden med fru och andra trots Corona. Något mindre bra är tillgängligheten i stan. Exempelvis när jag ska lämna av min sjuka fru till sjukshuset så har jag svårt att hitta plats att parkera på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *