Man 77 – saknar liv och rörelse

Jag är uppvuxen på söder i Helsingborg och tycker att Helsingborg är en fantastisk stad att bo i. Jag hamnade i Rydebäck av en tillfällighet för några år sedan och trivs bra men ibland saknar jag liv och rörelse fast samtidigt är det skönt att man här ute aldrig känner sig otrygg. Inne i stan händer det mycket som gör att jag hade känt oro framför allt om min fru skulle gå hem ensam en kväll.

Nu i Corona-tider har jag lärt mig en del om datorer och program och har använt Zoom för att prata både med vänner och barnbarn som man inte kan träffa. Jag tror faktiskt att vi kommer fortsätta att använda datorn för att träffas med vänner som bor på andra orter. Vi har en del bekanta som vi träffat på resor som hade varit roligt att ha mer kontakt med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *