Man 77 – kommunen är långsam! Men kul att titta på när unga idrottar.

Jag kan inleda med att gatubelysningen blåste sönder. Dock blir det ändring på det enligt kommunen. Det görs dock inte förrän det blir fixat med vatten och avlopp, tar ungefär ett år. När man lever som ute på landet så det ganska lugnt. Vi får anpassa lite därefter. Vi behöver ta oss fram på eget sätt. Vi håller till i Fleningen mestadels. Vi har dock kulturkortet och tar oss till Fredriksdal, Sofiero med mera, . Det är viktigt att äldrevården hanteras bra. Min far blev dålig men gick bort rätt fort. Vi umgås med samma människor. Går rundor och besöker Sofiero. Tura är kul men inte lika roligt när man är äldre. Jag kan vara hypokondriker och besöker vårdcentralen. Bemötande och hantering av patienter. Det enda jag kan komma på nu är att jag tycker det är bra att barn idrottar och att man komma dit och titta på. exempelvis Beachhand boll, Eskilscuppen, Arenan. Det är inte dyra arrangemang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *