Man 75 – vill absolut inte bo i stan!

Livet är bra, i stora drag. Gillar inte dagens politik som drivs då den leder till avfolkning av byar och landsbygd. Finns ingen service kvar på orten. När han flyttade dit för 45 år sedan fanns allt. Förbättring mot tidigare ät tågstationen som gör att folk pendlar mer och låter bilen stå. Bra ställe att bo på i Coronatider. Finns en större gemenskap, man hjälper varandra med saker. Vill absolut inte bo i stan. Önska att det fanns mer service, tex affär, för då skulle de äldre klara sig längre själva hemma. Använder inte digitala hjälpmedel utan har bank som har fysiska kotor han kan åka till. Medskick: gör det möjligt för människor att bo kvar på de mindre orterna och på landsbygden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *