Man 75 år- ”Det är så kul med de här hundarna”

Vanligtvis så är vi ute och åker mycket med husbilen. Vi älskar det livet eftersom man slipper packa upp och packa ner, man har hemmet med sig liksom, vi stannar där det passar och göra vad man vill. Man får ju vara lite försiktig dock och kanske vill man inte övernatta var som helst, tanken på att man skulle kunna bli överfallen finns ju där. Vi stannar alltid där det står någon annan och så hjälps vi åt alla hålla koll. Vi reser mest i Skåne ibland bara över dagen men har även gjort en del längre turer. Till exempel reste vi till stockholm och ställde bilden på långholmen i en vecka. Därifrån kunde vi cykla över hela stockholm, vi cyklade varje dag och det var fantastiskt.

Vi är inte inne i city så ofta vi har ju nära till Väla om vi ska handla, det är lite tråkigt att stadskärnan somnat in lite tycker jag, när affärer klappat igen.

Det roligaste just nu är alla hundar som kommit in i vårt liv. Vi har 4 barnbarns barn och deras familjer har tillsammans skaffat 4 olika hunder som kommer och bor hos oss ibland i ett par nätter åt gången. Här får de mycket mat så det gillar de. Annars är de lite ouppfostrade men det lägger vi oss inte i. Det är så kul med de här hundarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *