Man 72: Det viktigaste är säkerheten!

Njuter av i att bo i Helsingborg, gillar det. Känner mig trygg och här bott sen 1999. Säkerheten och att det är vackert är något jag uppskattar. Kanske den vackraste staden i Sverige. Det jag har tycker är att vissa delar av Helsinborgs är inte rena. Dessa områden är Söder, Högarborg och att alla plastpåsar slängs och plockas upp. Det jag är nöjd över är att kommunen har satsat mycket på Söder på sistone med all byggnationer. Ett exempel är festivaler och öppna konserter i Helsingborg är roligt och intressant, exempelvis HX. Det är roligt med att badhuset (Simhallen på söder) finns nära mig. Det viktigaste för mig som 70 åring är att jag känner mig säker och trygg och att det är fin miljö när jag promenerar omkring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *