Man 71: Städning är viktigt

Perfekt tycker jag. Det är lätt att leva. Det är lätt att komma fram. Allt är är nära då jag bor i centrum. För att vara 70 år är att det är viktigt att promenera. Ha nära till havet. Att man binder staden med havet och att det är lätttgängligt. Belysning, övervakningen är bättre nuförtiden och att man skapar trygga platser. Det jag tycker att det borde göras bättre är att städningen är viktigt, det ska vara rent och fint. Även klotter ska bort. Det gör att jag känner mig mer välmående Bara att promenera till havet och känna vinden i ansiktet. Även skogspromenad, exempelvis Påsjöskog och Jordbodalen. Det är närhet och lättillgänglighet till olika saker som är A och O.. Närheten till havet och att jag kan ta mig lätt fram. Att promenera cykla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *