Man 70 – nära havet, danmark och kontinenten vill jag bo!

Det är bra tycker jag. Jag är född i Helsingborg och uppvuxen här och har bra relation till staden. Det som är bra är närhet till och allt och att det lagom stort. Närheten gör att det inte tar så lång tid och att det finns bra kommunikation. Kommer inte på nått mer som är speciellt med Helsingborg. När jag berättar om Helsingborg så berättar jag om närheten till havet och att det är lätt att komma från Norr och söder till havet. Nära till Danmark och nära till kontintenten. Det är bara en halvtimme, så är man inne i Helsingör. Att vi har idrotten i Helsinborg är bra, idrott, handboll, ishockey på nära håll. När jag fick hjärtinfrakt så hade nära till badhuset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *