Man 70 – ibland måste jag ljuga lite

Nu är det inte mycket som händer när det är Corona. Rena fängelset för hos som är 70 år och som inte kan gå ut. Jag vill ut och röra på mig. Åker mycket och dansar, Sjöcronaparken, Åstorp, Malmö, ja över hela södra Skåne. Det är tango, foxtrot och vals jag gillar att dansa. Om det är 300-400 personer i lokalen så är jag ändå säker på att jag är nummer 1 eller 2! Vi har det jättebra i det området som jag bor på Fredriksdal. Vi har en gemensam trädgård våra tre hus tillsammans och det är grindar runt om så ingen annan än vi kan vara där. Där är det jättetrevligt och man kan sitta där och sola. Vi grannar umgås jättemycket och de kommer och knackar på dörren. ”De är jättefina kompisar.” Jag kommer från Jugoslavien och jag har aldrig känt mig som utlänning tillsammans med dem. Nästa vecka ska jag åka med en granne till Helsingör för att köpa lite öl, läsk och dricka. Mina barn kommer bara till dörren nu under Corona när de har hjälpt mig att handla, de vill absolut inte att jag ska gå ut men jag måste ju gå till affären någon gång då och då så då måste jag ju ljuga för dem så att det inte blir arga på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *