Kvinna 87 – älskar att dansa!

Jag tycker mycket om Helsingborg, tycker det är en bra stad att bo i. Jag är en aktiv person. Allra mest tycker jag om att dansa, dansa folkdans. Det finns inte så mycket dans längre, men på fredag eftermiddagar är det dans på Idrottens hus så det är jag med på. Det finns ju även dans på Sundspärlan men där är det för mycket folk. Så

istället åker vi några stycken till Billesholm varannan söndag. Men det finns ju inget sånt här nu under Corona. Nu under Corona är vi istället 3 stycken som träffas minst en gång i veckan och går ut och äter. Det tycker vi att vi kan unna oss. Vi tar bussen, men vi är försiktiga så vi tycker det går bra. Jag spelar också boule och det gör jag med kommunen nere på Haralyckan. Och sen har jag även spelat Canasta. Nu har jag tyvärr fått cancer så just nu går jag på strålbehandling nere i Lund. Jag är ensamstående så jag har ingen som kan hjälpa mig här så min son från Älvdalen har kommit ner för att hjälp mig under min cancerbehandling. Vi tar taxi ner till Lund varannan dag, det tycker vi blir billigast och fungerar bäst när vi kommer direkt dit vi ska. Helsingborg är en fin stad att bo i men jag vågar inte gå ut på kvällarna med allt som händer. Det skulle vara om jag har någon med mig, då går det bra. Men håller mig annars mest hemma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *