Kvinna, 85 – ”Inte intresserad!”

När jag presenterade mig och frågade om jag får ställa några frågor om hur det är att leva i Helsingborg och vara över 70 år så blev hon oerhört förnärmad (kanske inte heller hade min mest smashing presentation). Hon tyckte inte det var okej att jag ringde henne och ville ställa frågor enbart utifrån att hon har en viss ålder. ”Jag jobbar fortfarande och håller på med forskning. Jag kan svara på frågor som handlar om min forskning, men jag är inte intresserad av att svara på frågor om hur det är att vara över 70 år i Helsingborg.” När jag googlade på henne efter samtalet så visade det sig att hennes forskning handlar om kränkande särbehandling på arbetsplatser. Humor. Och maximalt att jag lyckades pricka in just henne att ringa. Kan eventuellt resultera i en arg insändare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *