Kvinna 83 – viktigt med människor runt omkring som kan hjälpa till

Jag sitter på rullator och glor utanför. Jag har svårt att gå ut med den min rollator. Larmet som är kopplat till rullatorn så jag kommer inte långtmed. Det får jag kolla upp. Jag har inte så mycket åsikter då jag är hemma nuförtiden. Jag nyttjar inte så mycket av stadens olika tjänster. Gantofta är en fin by och har trevliga grannar. Först köpte jag en bostadsrätt men blev äganderätt, det var bra tyckte jag. Vi trivs och alla hjälps åt. För en äldre människa så är det viktigt att det finns människor omkring som kan hjälpa till. Jag bara njuter för varje dag jag lever i frihet. Det är konstigt tider och omständigheterna gör att det svårare nu. Jag kan anropa hjälp om det är någonting, vilket jag uppskattar. Jag har min son som bor i närheten av mig, då får jag hjälp. Jag har gångavstånd till stationen där jag kan ta mig till staden. Närheten och kommunikation är viktigt. Det är en vacker stad med olika aktiviteter. Lagom mycket aktiviteter och, skola och är vackert. Jag längtar inte till något annat. Jag kommer inte på något annat som är mindre bra. Det är allmänt god hjälpsamhet bland grannar. Det förhöjer allting då, aktiviteterna är viktiga för ungdomar. Jag har aldrig varit en föreningsmänniska och har inte har engagerat mig. Jag visar dock visar dock mina bilder på mina resor från Afrika. Där bodde jag under 8 år. Har jag  tråkig någon dag så tar jag fram det då. Nu vill jag bara vi blir av med Corona.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *