Kvinna 83 – Engagerad och har två möten i månaden

Tycker om Helsingborg mycket för klimatet. Fast det blåser i för sig en hel del. Jag bor mitt i centrum så det är nära till allting. Har bott här sen 2004. Idag är inte en så bra dag för det är 2 år sen min man gick bort. Så jag får väl försöka få den här dagen att gå också. Ute och promenerar mycket, det är fint att gå här, till exempel i hamnen. Har bekanta i huset som jag umgås med och promenerar ibland med en granne. Är engagerad i Odd Fellow och är med i en loge, Rebeckalogen. Vi gör mycket välgörenhetsarbete och humanitärt arbete. Har möten två gånger per månad och där möter man sina systrar som vi kallar det. Men nu kan vi såklart inte träffas under Corona, utan nu är det nerstängt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *