Kvinna 80 – ”Kan ni hitta på nåt så jag orkar?”

Just nu är det ju inget vidare på grund av att vi måste sitta mycket hemma på grund av corona. Jag och min man jobbar en hel del i trädgården och går mycket promenader där vi ibland sluter upp med bekanta som vi kan umgås med utomhus. Innan corona så var vi mer aktiva och hängde på mycket aktiviteter som SPF (sveriges pensionärs förening) anordnade, Till exempel spelade vi boule, träffades och spelade kanasta och andra sammankomster som ordnades av dem. Vi har ett problem med att vi har svårt att hitta lokaler att vara i när Norrlyckeskolan revs som vi hade använt mycket. Nu har vi till exempel lånat en församlingslokal, men det är något vi verkligen saknar, en lokal att träffas i! Annars är SPF mycket populära vi har 200 medlemmar bara i Ödåkra.

Det sämsta med att vara i min ålder är det här med orken, jag orkar inte så mycket som förr. Kan ni inte hitta på nåt så att jag orkar?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *