Kvinna 78 – önskar mer planerade aktiviteter!

Trivs bra på orten, bott där i 50 år. Har nu flyttat från hus till radhus, enplans och gillar verkligen det. Är glad att bo lantligt just nu iom Corona. Det finns gott om plats för alla att röra sig på. I vanliga fall har de en mötesplats där de träffas och umgås, spelar kort, stickar mm. Har inte blivit så stor förändring pga Corona. Finns inga affärer alls på orten så hon kör bil och handlar. Hade det funnits affär är hon inte säker på att hon gjort veckoköpen där utan mera använt den om hon glömt något. De har en bra gemenskap på orten men skulle önska mer planerade aktiviteter. Använder dator och Internet till surf, bankärende, FB, Skype ibland. Viktigt med det sociala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *