Kvinna 71; jag trivs! Men gillar inte möta hundar på trottoaren!

Jag har inte mött något eller känt konstigt i Helsingborg. Jag har alltid möts på bra sätt. Enligt mig så trivs jag bra. Jag är en person som behöver mycket stöd inom vård och annat i vården men jag känner mig bra. Men det viktigaste för mig är gott bemötande i möte med andra.  Jag pratar inte bra svenska men när jag ringer någon inom någon myndighet eller företag så möts jag av respekt. Det uppskattar jag. Ett exempel som jag kan komma på som kändes fel var med en man var när en man betedde sig illa mot mig i tvättstugan. Han betedde sig olämpligt. Jag ringde Akelius och har fick stöd. Det enda jag kan komma på är att jag inte gillar att möta hundar på troatter (skrattar). Du hittade nog fel person som trivs. Känner mig bekväm.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *