Anette Grundström

Anette Grundström heter jag och arbetar som enhetschef på ett vårdboende i Helsingborgs stad som heter Borgvalla. Jag har arbetat inom äldreomsorgen i hela mitt liv, -79 började jag som vårdbiträde och fortsatte därefter som undersköterska. Utbildade mig till Socionom 2004 och har sedan dess arbetat som chef inom äldreomsorgen först i Ängelholms kommun i 2 år där efter i Helsingborgs stad.

Jag ser fram emot möjligheten att bjuda in våra äldre på ett sätt som är främmande för mig men som låter mycket intressant. Jag tror att det kommer många givande idéer och tankar som man kan spinna vidare på. Från mitt perspektiv är det våra nya äldre som vi ska lyssna på och ta lärdom av, vi måste öppna upp till förändringar för att vi ska kunna möta framtiden.

Vänliga hälsningar Anette

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *